Om Spir!

Målet med SPIR! er å posisjonere Bergen og Vestlandet som landets fornybare og miljøteknologiske hovedstad. Hensikten er å synliggjøre små- og store kommersielle konsepter som – hver på sin måte – vil kunne ha en positiv effekt på klimaet. Slik vil prisen og kommunikasjonsarbeidet rundt bidra til å vise at det ligger et stort næringspotensial i å satse på løsninger innen fornybar energi og miljøteknologi.
Selv om det kåres en vinner er prosjektets hovedformål å fortelle de gode historiene – om prosjektene og menneskene bak dem.

Initiativtakere:

KlimastiftelsenNorsk Klimastiftelse er en ikke-kommersiell stiftelse som ble etablert i 2010 med det formål å være en pådriver for tiltak som leder til redusert utslipp av klimagasser og redusert energiforbruk, ny teknologi og utvikling av nye energiformer. Stifterne er Sparebanken Vests allmennyttige fond – Visjon Vest, Nansensenteret, Institusjonen Fritt Ord og Biskopen i Bjørgvin.

Kontaktperson: Lars Henrik Paarup Michelsen – lhpm@klimastiftelsen.no – 980 33 301


Logo_BN_HovedBergen Næringsråd
er partipolitisk nøytral og den største lokale næringsorganisasjonen i bergensregionen med nærmere        3000 medlemmer. Bergen Næringsråd er en aktiv pådriver for å gjøre regionen til Norges mest attraktive næringsområde og har i lengre tid jobbet med fornybar energi og miljøteknologi

 

Kontaktperson: Martin Larsen Hirth – martin.hirth@bergen-chamber.no – 908 78 241

Samarbeidspartnere

Pwc-logo-2010PwC tilbyr bransjerettede tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Basert på et flerkompetansemiljø skal vi bidra til god styring og kontroll hos våre klienter, og positivt påvirke selskapets evne til verdiskapning og utvikling.

Energibransjen har gjennomgått store endringer de siste årene, og det er lite som tyder på at det vil bli færre endringer i fremtiden. PwC har via sitt internasjonale nettverk av spesialister innen energi bygget opp en dyptgående kunnskap som bidrar til at våre klienter innen energi og utilities er godt posisjonert for fremtiden, uansett hvor de måtte operere og innenfor hvilke delsegmenter de befinner seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s